Bestel voor 25 euro voor gratis verzending!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

                                                                                                              

logo

.

Retourneren

 

Retourafspraken van Woon247.nl

 

Wij wensen jou veel woonplezier toe, maar wat als dat niet het geval is? Het kan natuurlijk dat ons product om bepaalde redenen niet aan jouw verwachtingen voldoet. 

In dat geval hebben we deze retourafspraken. 

 

Je kunt om diverse redenen de keuze maken om jouw bestelling of een deel van jouw bestelling te retourneren.
Let wel; voor iedere retour reden geldt een aparte procedure. Lees dus goed deze pagina door om misverstanden en vertragingen te voorkomen.

Voor elk retour geldt dat deze eerst aangemeld dient te worden via service@woon247.nl. Je zult hiervoor dan een retourformulier ontvangen. Als je het retourformulier hebt ontvangen vragen wij je vriendelijk om deze volledig in te vullen en bij het retourpakketje te voegen. Daarna vragen wij jou het retourpakketje met retourformulier binnen 3 werkdagen naar ons te verzenden. Voor alle procedures is het belangrijk om (indien van toepassing) het product in de originele verpakking op te sturen in een omverpakking, voldoende gefrankeerd en de factuur met retourformulier bijgesloten.

 

Wie betaalt voor de verzendkosten voor retourzendingen?

 

Indien het door jou bestelde product direct bij levering defect is, dien je het product retour te sturen. De retourkosten die je hiervoor maakt, krijg je van ons teruggestort op je rekening. Indien je product binnen 1 maand na aankoop defect is, nemen wij ook de kosten van de retourzending voor onze rekening. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice, zij kunnen jou dan voorzien van een retourlabel.

Bij retournering van een product wegens annulering of het niet naar wens zijn, komen de verzendkosten voor jouw eigen rekening. Hetzelfde geldt wanneer je een defect product na 30 dagen ter reparatie opstuurt.

 

Bestelling annuleren binnen 14 kalenderdagen

 

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

 

Indien de 14 kalenderdagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer annuleren.
 

 

Woon247.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door woon247.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de woon247.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. DWoon247.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

 

  • Artikelen die langer dan 14 kalenderdagen geleden ontvangen zijn
  • Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn
  • Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.
     

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen (transportschade)

 

Wanneer je een bestelling krijgt aangeleverd die (ernstig) beschadigd is, dien je ons op de hoogte brengen via service@woon247.nl. Uiteraard mag je het pakket weigeren aan de deur. Als je het pakket accepteert, meld de beschadiging dan ook bij de bezorger. Let op! Meld de schade altijd binnen 1 werkdag na ontvangst bij Woon247. Na deze termijn kan er geen claim meer worden ingediend en zijn Woon247 en de transporteur niet meer aansprakelijk hiervoor. Woon247 zal een onderzoek aanvragen bij de transporteur. De transporteur heeft in ieder geval 4-6 weken de tijd om dit onderzoek af te sluiten. Wij kunnen hier helaas geen invloed op uitoefenen.

   

Het product is defect bij aankomst (DOA)

 

Wanneer je een bestelling ontvangt, is het belangrijk dat je meteen controleert of het product niet defect of beschadigd is. Als een product direct bij aankomst niet goed functioneert of niet werkt, dan spreken wij van een DOA (Dead on Arrival). De DOA dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aangemeld te worden via service@woon247.nl. Let op! Als ook de omdoos van het product beschadigd is, meldt het defect dan als een transportschade. Als het defect niet binnen 14 kalenderdagen wordt aangemeld, kunnen wij het niet meer in behandeling nemen als DOA of transportschade. Indien mogelijk zullen wij zorgdragen voor een vervangend product dat kosteloos wordt verstuurd. In alle andere gevallen krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

 

Defect product buiten garantietermijn (geen verbruiksgoederen)

 

Mocht het voorkomen dat het product buiten de garantietermijn defect raakt, dan kan er geen aanspraak gemaakt worden op de garantie afhandeling door Woon247.nl. Je kunt altijd direct contact opnemen met de fabrikant voor reparatiemogelijkheden.

   

Levering komt niet overeen met wat er besteld is

 

Komt de levering niet overeen met wat je hebt besteld? Dan vragen wij je dit zo snel mogelijk te melden via service@woon247.nl. 

Zorg hierbij voor een duidelijke klachtomschrijving, zodat onze klantenservice daarna zo snel mogelijk contact met je kan opnemen.

   

RETOURTIPS

 


- OPEN DE VERPAKKING VOORZICHTIG EN BEKIJK OF HET PRODUCT
AAN JOUW VERWACHTINGEN VOLDOET


- MELD EEN RETOURZENDING BINNEN 14 DAGEN AAN BIJ: SERVICE@
WOON247.NL


- VOORZIE HET RETOURPAKKET VAN EEN VOLLEDIG INGEVULD RETOURFORMULIER
(ZIE HIERONDER VOOR DOWNLOADEN)


- STUUR HET PRODUCT EN DE VERPAKKING IN ORIGINELE STAAT EN
GOED BESCHERMD TERUG


- PLAK GEEN STICKERS OF PLAKBAND OP PRODUCTEN OF
PRODUCTVERPAKKINGEN


- BEWAAR HET VERZENDBEWIJS

 

DOWNLOAD HIER HET HERROEPINGSFORMULIER /  RETOURFORMULIER


WIJ ZULLEN ER SAMEN VOOR ZORGEN DAT AAN JOUW
WOONWENSEN WORDT VOLDAAN!